Yhteistyössä:

Tapahtumapaikka

Missä Gyostage on?

Tapahtumapaikkana toimii Savonia AMK (ent. Teku/Teknillinen Kuopio) ja Kuopion Klassillisen Lukion tilat, jotka sijaitsevat osoitteessa Opistotie 1-2. Konesalit sekä ohjelma sijaitsevat Savonian rakennuksessa, ja nukkumatilat löytyvät Klassikan puolelta.

Miten löydät tapahtumaan?

Autolla

Osoite GPS:ään: Opistotie 2, Kuopio
Savonian kampus sijaitsee Kuopio-hallin lähellä ja heti oikealla, kun saavut moottoritieliittymästä etelästä päin. Pohjoisesta tulevien kannattaa poistua moottoritieltä noin 1.5km ennen ja seurata opasteita Kuopio-Hallille.

Julkisilla

Rautatie- ja linja-autoasema sijaitsevat vierekkäin lähellä keskustaa ja noin 10-15 minuutin kävelyn päässä Savoniasta. Paikallisliikenteen bussit 6, 7, 9 ja 15 kulkevat Savonian ohi ja ovat kätevä tapa liikkua keskustan ja Gyostagen välillä.

Pysäköinti

Savonian edessä on lyhytaikaiseen pysäköintiin varattuja paikkoja, joita voi käyttää esimerkiksi sillä aikaa, kun vaihtaa lippuaan rannekkeeseen tapahtuman info-tiskillä ja kantaa laitteitaan konepaikalleen. Pidempiaikaista pysäköintiä on tapahtuman ympäristössä, tarkempaa tietoa on saatavilla infosta.

Paikalle saapuminen

Infotiskin löydätte ensimmäisestä aulasta, ruokalan vierestä.
Jonotuksen yhteydessä suoritetaan lyhyt tarkastus jossa tarkastetaan asiakkaiden laukut ja reput kiellettyjen aineiden sekä esineiden varalta. Laukuista poistetaan teräaseet (ml. sakset, ruuvimeisselit), lääkkeet (ilman reseptiä tai alkuperäistä pakkausta) ja avatut juomat.

Tarvittaessa saat työkaluapua järjestäjiltä.
Tarkastus suoritetaan kaikkien turvallisuuden takaamiseksi, ja kiitämme kärsivällisyydestä tarkastuksen suhteen!

Matkakeisari.fi hintavertailusta löydät helposti kaikki bussi- ja junayhteydet Kuopioon.

GYOSTAGE V SAVON SUURIN LAN-TAPAHTUMA 13. - 15.10.2017
Savonia AMK, Opistotie 2, Kuopio