Yhteistyössä:

Tietoa tapahtumasta

Tällä sivulla on lyhyesti selitetty koko tapahtuma ja sen luonne.

Gyostage on kolmepäiväinen verkkopelitapahtuma. Tapahtuma tullaan pitämään 13. - 15.10.2017 paikkanaan Savonia AMK, Opistotie 2, Kuopio.
Tapahtumamme rakentuu monipuolisen ohjelman ympärille ja pyrimme siihen, että tapahtumasta löytyy jotain jokaiselle kävijälle.
Suosittelemme että seuraat meitä Facebookissa niin saat tietoosi ajankohtaisemmat asiat Gyostagesta ja yhteisöstä.

No mitä siellä LAN:eilla tehdään?

Pääasiassa laneille keräännytään pelaamaan verkkopelejä kavereiden kanssa paikan päällä ja verkossa, LAN:it ovat tapahtuma, jossa on sallittua valvoa myöhään ja pitää yölläkin ääntä. Gyostage mahdollistaa mukavan aloituksen syyslomalle ja turvallisen ympäristön nuorille viettää viikonloppua.

Mitä sinne on syytä varata mukaan?

Lanittaja tarvitsee mukaansa tietokoneen, näytön, hiiren, näppäimistön, kuulokkeet (kaiuttimet) ja tarvittavat johdot. Tärkeää on varmistaa, että mukaan tulee riittävän pitkä verkkojohto (noin 10m). Mukaan saa ottaa lisäksi ruokaa ja juomaa sekä yöpymisvarusteet. Tapahtumassa on kioski sekä ruokakoju, joilla kävijöiden nälkä pyritään pitämään poissa. Omat tavarat kannattaa pakata reppuun tai kassiin, jolloin ne kulkevat kätevästi mukana ja pysyvät myös turvassa. Tietokone kannattaa suojata kuljetuksen ajaksi.

Onko se turvallista?

On. Tapahtuma on päihteetön. Paikalla päivystää koko tapahtuman ajan järjestyksenvalvojia sekä ensiapuryhmä, jotka pitävät huolta tapahtuman turvallisuudesta. Lanit ovat luonteeltaan rauhallinen tapahtuma.

Tapahtuma on kasvanut jo yli 800 osallistujaan ja valtaosa tuo mukanaan arvokastakin tekniikkaa. Omasta omaisuudesta on siis syytä pitää huolta. Laneille ei kannata ottaa mukaan suuria rahasummia, eikä omalle konepaikalle kannata jättää helposti varastettavia arvoesineitä, kuten kännyköitä. Nukkuessasi suosittelemme käyttämään nukkumatilaamme, joten konepaikalle kannattaa yön ajaksi jättää vain oma tietokone.

Ruoka ja juoma

Laneilla harrastetaan monenlaista aktiviteettia, joten omasta syömisestä ja nestetasapainosta kannattaa pitää huolta. Tapahtumassa on kioski sekä ruokakoju, joilla kävijöiden nälkä pyritään pitämään poissa.

Muista 6-2-1: ainakin 6 tuntia unta, 2 ateriaa ja 1 suihku päivässä!

GYOSTAGE V SAVON SUURIN LAN-TAPAHTUMA 13. - 15.10.2017
Savonia AMK, Opistotie 2, Kuopio