Yhteistyössä:

Luennot - GyoSessio

Tänä vuonna luennot ovat Gyostagen yhteydessä järjestettävässä GyoSessiossa, 13.10. klo 14-17!

GyoSessio "Digitaalisia kohtaamisia" järjestetään perjantaina 13.10 klo 14-17 Savonia AMK:n Opistotien kampuksella Gyostage LAN-tapahtuman yhteydessä Kuopiossa.

Ohjelma tulee sisältämään kaksi lyhyttä luentotyyppistä infokokonaisuutta, teemaan liittyviä esittelypisteitä sekä mahdollisuus tutustua Gyostage LAN-tapahtumaan itsenäisesti tai "opastuskierrokseen" osallistumalla.

Puheenvuoron on varmistanut palvelukoordinaattori, pelikasvatuksen asiantuntija Heikki Marjomaa Helsingin kaupunginkirjastosta. Heikin puheenvuoron aiheena on pelilukutaito (game literacy).

Tapahtuma on suunnattu pelaamista työssään kohtaaville sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille ja pelaajien vanhemmille, mutta on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tapahtuma on maksuton mutta vaatii ennakkoon ilmoittautumisen (9.10.mennessä): Ilmoittautumislomake. Voit ladata ohjelman myöd pdf-tiedostona tästä.

Aikataulu

  • 14.00 Pelinlukutaito (game literacy): Palvelukoordinaattori ja pelikasvatuksen asiantuntija Heikki Marjomaa, Helsingin kaupunginkirjasto
  • 14.30 Vuorovaikutus pelien sisällä: Suunnittelija ja pelikulttuurin asiantuntija Pasi Tuominen, Verke
  • 15.00 Pelikentällä tapahtuu Kuopiossa, lyhyet tietoiskut.
  • 15.30 Kahvit ja pelit: pelipisteisiin & teknologiaan tutustuminen  
  • 16.30 Opastettu kierros Gyostage V -tapahtumaan
GYOSTAGE V SAVON SUURIN LAN-TAPAHTUMA 13. - 15.10.2017
Savonia AMK, Opistotie 2, Kuopio